header

Robna kuća JADAR

JADROVA robna kuća nalazi se na centralnom lozničkom trgu (Trg Vuka Karadžića) i sa preko 5000 ㎡ najveći je trgovinski objekat u Loznici. U okviru robne kuće posluju:

SHOPPING TIME je robna kuća koja se prostire na 1.700 m2 na prvom i drugom spratu. Nudi širok asortiman robe: tekstilna galanterija, alat, rasveta, školski pribor, igračke, plastična galanterija, kozmetika, aksesoar, pokloni, oprema za kućne ljubimce... Cene su veoma povoljne a roba je poreklom domaća i strana. Kupci mogu koristiti panoramski lift iz koga se pruža predivan pogled na trg i okolinu.

ĐAK d.o.o. Beograd predstavlja jedan od najvećih lanaca prodavnica sportske opreme na teritoriji Srbije. U svom prodajnom asortimanu nudi proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača: Hummel, Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma kao i mnogih drugih. Đak je nastao sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unese zdrav duh u sve segmente života.

U prodajnim objektima N Sport i N Fashion kompanija nudi renomirane svetske brendove kao što su: Puma, Sergio Tacchini, Russell Athletic, Adidas, Nike, Converse, Northland, Tommy Hilfiger, Guess, Paris Hilton, Staff Jeans, No Excess i mnoge druge.

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. Prateći savremene svetske trendove u opremanju enterijera Galerija Podova nudi parket, laminat, vinil, tepihe, tepisone i prateće proizvode vodećih svetskih proizvođača.

Nastala spajanjem vodećih italijanskih banaka, Banca Intesa i Sanpaolo IMI, Intesa Sanpaolo je danas prisutna u više od 40 zemalja sveta. Intesa Sanpaolo posvećena je unapređenju usluga za stanovništvo, pružanju značajne podrške razvoju poslovanja svojih klijenata, kao i ukupnom ekonomskom razvoju zemalja u kojima posluje.

IDEA maloprodajna mreža danas broji gotovo 300 komšijskih prodavnica malog i super formata koje možete videti u gotovo svakom mestu u Srbiji. Prema prodajnoj površini i pažljivo odabranom asortimanu namenjena je pre svega svakodnevnoj kupovini kojom možete obradovati svoju porodicu i vama drage osobe svežim proizvodima koji su tog jutra pristigli u radnju.

Telepak je kompanija koja se pretežno bavi trgovinom mobilnim i fiksnim telefonima, kao i opremom za iste. U našoj ponudi se nalaze proizvodi proverenog kvaliteta, koje prodajemo uz pisanu garanciju.

Popularno mesto, postalo je omiljeno kod Lozničana kako za kafu preko dana, tako i za večernje izlaske. Garantuju dobar provod!

Pored svih koje smo nabrojali, u robnoj kući JADAR naći ćete i pekaru, zlataru, apoteku, butik, veliki parking, autoperionicu. Sve na jednom nestu, Vaše je samo da svratite.