Kontakt forma

JADAR AD Loznica

Trg Vuka Karadžića bb, 15300 Loznica
PIB: 101190477
Matični broj: 17029673
Šifra delatnosti: 4711

Telefoni:

(+381) 15 877-111, 891-666

Faks:

(+381) 15 891-691

E-Mail:

office@jadar.rs

Robna kuća DOM KO GROM

...

JADROVA robna kuća DOM KO GROM nalazi se na centralnom lozničkom trgu (Trg Vuka Karadžića) i sa preko 5000 m2 najveći je trgovinski objekat u Loznici. Zgrada je 2005. renovirana i klimatizovana. JADAR u robnoj kući nudi robu široke potrošnje domaćih i stranih proizvođača:

Alat
rasveta
Bela tehnika
Kućni tekstil
Nameštaj
Nameštaj

U okviru robne kuće posluju:

Banka Intesa

Nastala spajanjem vodećih italijanskih banaka, Banca Intesa i Sanpaolo IMI, Intesa Sanpaolo je danas prisutna u više od 40 zemalja sveta.

Intesa Sanpaolo posvećena je unapređenju usluga za stanovništvo, pružanju značajne podrške razvoju poslovanja svojih klijenata, kao i ukupnom ekonomskom razvoju zemalja u kojima posluje.

Idea

IDEA maloprodajna mreža danas broji gotovo 300 komšijskih prodavnica malog i super formata koje možete videti u gotovo svakom mestu u Srbiji. Prema prodajnoj površini i pažljivo odabranom asortimanu namenjena je pre svega svakodnevnoj kupovini kojom možete obradovati svoju porodicu i vama drage osobe svežim proizvodima koji su tog jutra pristigli u radnju.

Galerija podova

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. Prateći savremene svetske trendove u opremanju enterijera Galerija Podova nudi parket, laminat, vinil, tepihe, tepisone i prateće proizvode vodećih svetskih proizvođača.

N Sport

U prodajnim objektima N Sport i N Fashion kompanija nudi renomirane svetske brendove kao što su: Puma, Sergio Tacchini, Russell Athletic, Adidas, Nike, Converse, Northland, Tommy Hilfiger, Guess, Paris Hilton, Staff Jeans, No Excess i mnoge druge.

Djak sport

ĐAK d.o.o. Beograd predstavlja jedan od najvećih lanaca prodavnica sportske opreme na teritoriji Srbije. U svom prodajnom asortimanu nudi proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača: Hummel, Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma kao i mnogih drugih. Đak je nastao sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unese zdrav duh u sve segmente života.

Telepak

Telepak je kompanija koja se pretežno bavi trgovinom mobilnim i fiksnim telefonima, kao i opremom za iste. U našoj ponudi se nalaze proizvodi proverenog kvaliteta, koje prodajemo uz pisanu garanciju.


Copright © 2014 Jadar AD jadar.rs. All rights reserved.

Design by V. Stefanovic / O design