Kontakt forma

JADAR AD Loznica

Trg Vuka Karadžića bb, 15300 Loznica
PIB: 101190477
Matični broj: 17029673
Šifra delatnosti: 4711

Telefoni:

(+381) 15 877-111, 891-666

Faks:

(+381) 15 891-691

E-Mail:

office@jadar.rs

Kafe picerija Shangri la

...


Kafe picerija Šangri la, smeštena je u srcu grada, na centralnom gradskom trgu. Ubrzo nakon otvaranja postaje prepoznatljivo i vodeće ime lokalnog ugostiteljstva. Enterijer je sasvim specifičan. Ukusno oslikan zidovi, kovano gvožđe i rustični nameštaj u kombinaciji bambusa i drveta, čine atmosferu opuštenom i prijatnom.

Isprepletanost drevnog orijenta i savremenog urbanog stila izvedena je krajnje ukusno i stapa se u veliku harmoničnu celinu koja garantuje potpun doživljaj i čaroliju za vaše oči. Prijatni tonovi ukusno odabrane muzike svakako će isto prirediti i vašim ušima.
Na bogatom meniju su pice, brusketi, paste, giros, pastrmajlije, sendviči, salate i slane i slatke palačinke, što uz razovrsnu ponudu pića i napitaka garantuje zadovoljstvo ukusa.
Tople dane možete provoditi na prostranoj, natkrivenoj terasi i u prijatnoj atmosferi uživati u gledanju sportskih utakmica ili drugih zanimljivih sadržaja na video bimu.
Prava mera uživanja, savršeno upakovana u samo jednom lozničkom prostoru.

PRIČA O SHANGRI-LA

Zabačena u dalekom severnom delu Tibeta, okružena prstenom planinskih vrhova zapadnih Himalaja, leži plodna dolina sa jezerom kristalne providnosti, zemlja večite sreće, SHANGRI-LA.

Njeni dugovečni stanovnici žive u miru i harmoniji, bez iskustva sa osećanjima koja upravljaju modernim svetom kao što su pohlepa i zavist. Vođeni duhovnim učenjima i principom umerenosti ovi srećni ljudi čuvaju umetnost i mudrost civilizacije za slučaj njenog samouništenja.

Iako legende o postojanju SHANGRI-LA traju vekovima, prava potraga nastaje tek pošto je James Hillton 1933. godine opisao ovu rajsku dolinu u svojoj knjizi "Rajski horizont".

Danas, niko sa sigurnošću ne zna gde se SHANGRI-LA nalazi. Neki kažu da je smeštena na drugom svetu, drugi da je mesto iz mašte, utopija. Neki veruju da postoje prolazi, kapije, kroz koje su ova dva sveta povezana. Šta god da je istina, potraga za ovim izgubljenim rajem obično počinje kao putovanje koje postane put sopstvenog unutrašnjeg ispitivanja i otkrića.

Ono što je sigurno, je da je mnogo njih uspelo da pronađe svoj SHANGRI-LA. Mi želimo da i vi nađete svoj.

Možda baš ovde, u ovom SHANGRI-LA
Copright © 2014 Jadar AD jadar.rs. All rights reserved.

Design by V. Stefanovic / O design